Verander je leven in slechts

30 dagen!

Download de gratis MY R.E.B.E.L. DAY checklist.

Verander je leven in slechts

30 dagen!

Download de gratis MY R.E.B.E.L. DAY checklist.

Waarom je deze checklist zou moeten downloaden? 

Nou, genoeg redenen!


✔ Krijg je S.H.I.T. stap voor stap op orde

✔  Krijg een zelfvertrouwen booster

✔  Ontdek wie jij wilt zijn

✔  30 dagen zichtbare houvast en groei

✔  Gratis videotraining van 30 minuten

 

Ben jij er klaar voor een zelfvertrouwen booster? Start met de eerste stap en download de gratis checklist via de knop hieronder!

50%
Yes, let’s go!


Sonja Silva

"De methode heeft niet alleen bijgedragen aan mijn fysieke resultaat maar ook mentaal ben ik verbeterd, mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen waardoor ik sterker in mijn schoenen sta en weet hoe ik de situaties in de toekomst kan aanpakken."

Word een rebel met zelfvertrouwen

Gefeliciteerd! Door jouw bezoek aan deze pagina zet je de eerste stap naar een beter leven vol zelfvertrouwen. Onze checklist is een 30-daags stappenplan naar bewustzijn, persoonlijke groei en meer positieve energie. En trust us, iedereen kan het!


De checklist van Rebel University is opgebouwd uit de letters I.R.E.B.E.L. Elke letter staat voor een andere fase in het groeiproces, namelijk:


I: inspirerende intenties

R: rituelen versus routines

E: elimineren van je S.H.I.T.

B: beslis als een BAAS

E: energie geven en nemen

L: liefde als basis


De gratis MY REBEL DAY checklist komt inclusief ondersteunende video. Hierin leggen we uit wat elke letter precies inhoudt, hoe je hiermee aan de slag gaat en welke mogelijke doelen er zijn. Wil jij aan zelfliefde en bewustzijn werken?


30 dagen, that’s all it takes!

Download de checklist

null

null

Stacy Soentik

"Ik vind je trainingen altijd zo intensief, krachtig en afwisselend. Soms is het wel zwaar maar je weet mij altijd te motiveren om door te gaan. Daarna voel ik me alsof ik de hele wereld aankan. Ga zo door en keep up the good work 💪🏽"

Over Jermain en Amanda

Wij zijn Jermain en Amanda. Partners, ouders en samen op een rebelse missie! 

Wij strijden voor de vrijheid om volledig jezelf te kunnen zijn. In ons eigen verleden hebben we dit namelijk niet altijd ervaren.

 

Amanda voelde zich nooit goed genoeg. Het gevolg? Paniekaanvallen, stress, een ziekenhuisopname en zichzelf nooit op de eerste plek kunnen zetten. Jermain zat vast in een baan die hij vreselijk vond. Hij wist niet wat hij écht wilde of wat hem gelukkig maakte.


Dit kon zo niet langer! We begonnen ons te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Samen ontdekten we hoe het ook kon. Onze ogen werden geopend. We overwonnen onze angsten. We leerden van grootheden als Tony Robbins, veranderden onze mindset en het allerbelangrijkste: creëerden ons eigen geluk en gezondheid. Dit wilden we delen! We gaven talloze workshops en coachings, en Jermain werkte zelfs mee aan drie seizoenen van een bekend wekelijks televisieprogramma. En nu is het tijd om onze kennis en ervaring met JOU te delen!


Bea de Rijk

"Ik ken Jermain en Amanda ook vanuit Happitude team. Zij zijn met het hele team 2x bij mij op mijn werk in het buitenland geweest. De feedback was fenomenaal. In korte tijd hebben we een grote stap in cultuur verandering kunnen maken en daar hebben we nu nog plezier van."

Onze missie

De ‘health en wellness’ industrie creëert een schijnperfectie en schoonheidsideaal waar men aan moet voldoen. Er ontstaat vergelijking en daarmee angst voor veroordeling. Alles moet volgens een bepaalde standaard. Deze standaard wordt vervolgens verspreidt op social media, via reclames en media. Als resultaat conformeren steeds meer mensen, en vooral vrouwen!, zich aan een onrealistisch beeld. Het is bijna onmogelijk om  vanuit dit beeld te groeien in zelfvertrouwen. 


Wij rebelleren hiertegen! 

Er moet een revolutie plaatsvinden. 

Het moet niet gaan om hoe je eruitziet, het moet gaan om hoe je je voelt! Alleen zo vind je zelfliefde, levensgeluk en ware connectie met anderen.


Doe jij mee aan onze missie? Download dan nu jouw gratis MY R.E.B.E.L. DAY checklist.

We beloven je dat je hier geen spijt van gaat krijgen!

Yes, bring it on!